Logocasaruralok

 

Trobar el descans merescut.

Les habitacions de la casa estan dedicades a la rondallística arreplegada al poble per Enric Valor, l’escriptor de Castalla. Eixe és el criteri que ens ha portat a posar un nom de cadascuna d’elles a les nostres estàncies. La més esgarrifadora,“I queixalets també”, la no menys terrorífica “El dimoni fumador”, les que ens donen lliçons com “Home roig, gos pelut i pedra redona” o les que tenen un final ple de goig com “Esclafamuntanyes” i “Els guants de la felicitat”. Totes elles moblades i decorades respectant l’estètica modernista de primers del segle XX que té la casa, època coincident amb la infantesa de l’escriptor, sobre el qual gira tota la temàtica. Això sí, totes amples i comfortables per al viatger que vol descansar i gaudir de l’entorn d’aquest bell racó de món.

Totes les habitacions disposen de bany individual, aire condicionat, calefacció central, televisor i connexió Wi-Fi.

 

El Dimoni Fumador.

El Dimoni Fumador és una habitació suite que disposa de dos espais diferenciats, un que té una llar de llenya, un televisor i un sofà per al descans, que connecta amb un bany, i un altre amb el dormitori en una estància separada. L'habitació està ubicada dins l'antiga torre de la muralla des d'on es veuen tres castells: el del poble,el de Penella i el de Cocentaina.

 

 

I Queixalets També.

Aquesta habitació doble és ampla, molt comfortable i amb el sostre de fusta i parets de pedra. Cap la possibilitat de posar-hi un llit supletori i disposa del mobiliari adequat per al descans dels clients.

 

 

Esclafamuntanyes.

Aquesta habitació doble és ampla i molt comfortable i amb el sostre de fusta i parets de pedra. Disposa de l'adequat mobiliari per al descans dels clients.

 

 

Els Guants de la Felicitat.

Aquesta habitació doble és una estància ampla i molt comfortable amb balcó. Disposa de mobiliari per al descans dels clients.

 

 

Home Roig, Gos Pelut i Pedra Redona.

Aquesta habitació és la més ampla de la casa. És ideal per a una família. Té dos llits, un de matrimoni i l'altre de 90, amb la possibilitat de posar un tercer. Molt comfortable. Disposa de mobiliari per al comfort dels clients.